Splash
 

Personerne bag 

Claus_Balle.jpgClaus Balle er partner og direktør. Cand. mag. Direktør i OPUS siden 1993. Har modtaget undervisning og personlig vejledning hos Asta Fink siden 1993. Arbejdet med læring, ledelse og personaleudvikling siden 1979. Gennem hele karrieren arbejdet med mange facetter af organisationsudvikling - fra supervision og coaching af medarbejdere og ledere og til komplekse udviklingsprojekter i store offentlige virksomheder og faglige organisationer. Har arbejdet med såvel kortuddannede frontarbejdere som akademiske vidensarbejdere. Gennemført en lang række opgaver i krydsfeltet mellem det administrative og politiske niveau. Fungerer som sparringspartner og rådgiver for en række offentlige ledere/ledergrupper.
 
  Gertrud_Petersen.jpg

Gertrud Petersen er partner. Cand.scient. adm., HD, certificeret i JTI profiler (Jungiansk Type Index), EQI test (Følelsesmæssig Intelligens), og erhvervsrettede psykologiske test mv, samt certificeret psykoterapeut. Desuden fået undervisning og personlig vejledning i livsfilosofi og meditation siden 1982. Blev medejer af OPUS i 2003. Indtil da arbejdet i Frederiksborg Amt først som uddannelseschef på sygehusene i 5- 6 år og derefter som personaleudviklingschef i hele amtet fra 1995 og frem til starten i OPUS.

 

 
 

Bestyrelsesmedlemmer og faglige sparringspartnere

Asta Fink, er filosof og stifter af Center for livsfilosofi og meditation i SorringMagister i filosofi. Asta Fink har siden 1982 undervist og vejledt i anvendt filosofi og personlig udvikling i centret i Sorring.

Steen Hildebrandt er professor i organisations- og ledelsesteori ved Handelshøjskolen, Århus Universitet. Uddannet cand. merc. Ph.D. Arbejder i dag med forandringsledelse, kompetenceudvikling og ledelse i vidensamfundet. Har skrevet, redigeret og bidraget til mere end 200 bøger om organisation og ledelse.

Søren Stenderup Jensen er partner i advokatfirmaet Plesner. Han er juridisk rådgiver i OPUS. Søren Stenderup Jensen er uddannet mediator og tilknyttet Mediationsinstituttet.